هفت قدم تا کنترل عصبانیت

هفت قدم تا کنترل عصبانیت

1732
0
اشتراک‌گذاری
هفت قدم تا کنترل عصبانیت

دشمن خود را بشناسید: راهکارهای غلبه بر خشم

همه ي اونايي که خيلي زود عصبي ميشن و از کوره در ميرن از اين حالت خودشون در رنج و عذابن. منتها حرف اين افراد هميشه اينه که چه کار کنم دست خودم نيست! وقتي عصباني ميشم و داغ ميکنم ديگه هيچي نمي فهمم!

اگه شما هم کم و بيش از اين افراد هستين و نمي تونين خشم تون رو کنترل کنين و دوست دارين آدم پرتحملي باشين براتون هفت تا پيشنهاد دارم:

۱- هر وقت در طول روز فرصت ميشه ( هر روز ) به پيامدهاي منفي عصبانيت هاتون تا به امروز فکر کنين. ببينين تا الان بابت اين خصلت تون چه چيزهايي از دست دادين و به خودتون و ديگران چقدر لطمه زدين. بايد اونقدر به اين موضوع فکر کنين که دچار تهوع بشين
البته اگر قبول کنین رفتارتون صدمه زننده است .

۲- يادتون باشه قرار نيست همه مثل شما فکر کنن و اونجوري که شما دوست دارين رفتار کنن. آدما رو همونجوري که هستن بپذيرين.
مثلاً اگه کودک و شيطنت هاي کودکي رو بپذيرين از اينکه توي اتاق بدو بدو مي کنه و روي مبل ها بالا و پايين مي پره عصبي نمي شين.

۳- توقع تون رو از اطرافيان تون هرچه مي تونين کمتر کنين. افراد پرتوقع، وقتي انتظارشون برآورده نميشه و از کوره درميرن.
مثلاً اگه توقع دارين رئيس تون توي اداره به شما توجه کنه پاداش ويژه بده به زودي عصبي ميشين چون احتمالاً اون اين کار رو نمي کنه.

۴- قضاوت هاتون رو عوض کنين.
ديگران و رفتارهاشون رو جوري قضاوت کنين که عصباني تون نکنه.
اگه با دوست تون همسرتون و .. قراري گذاشتين و اون به موقع سر قرار نيومده به جاي اينکه با خودتون بگين اون آدم بي خيال و بي ملاحظه اي که به من اهميت نميده، فکر کنين يادش رفته يا خدايي ناکرده مشکل خاصي واسش پيش اومده و يا … .

۵- وقتي مي بينين توي صحبت با يه نفر دارين عصبي مي شين و داغ مي کنين به هيچ عنوان حرف رو ادامه ندين. با خودتون خلوت کنين، برين قدم بزنين و يا توي اتاق ديگه چند دقيقه دراز بکشين و يا اينکه آبي به سر و صورت تون بزنين.

همچنین بخوانید : عینک گوگل برای کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم و نشانه‌هایی از اختلالات یادگیری در کودکان

۶- پيش بيني شرايط بد رو بکنين. ممکنه با همه ي عجله اي که دارين به يک ترافيک سنگين بخورين و يا اينکه يه ماشين با سرعت از کنار شما که توي ايستگاه اتوبوس هستين رد بشه و آب باروني که توي خيابون جمع شده به سر و صورت تون بپاشه.

۷- مثل يک مريضي که بيماري سختي داره و جدي واسه ي شفاي خودش دعا مي کنه شب و روز از خدا بخواين که قدرت کنترل خشم و روحيه ي تحمل و بردباري بهتون بده تا با این باور بتونین خودتون رو کنترل کنین اما چه بهتر که خودتون خشم تون رو کنترل کنین و با مشاورتون در تماس بوده و جلسات منظمتون رو برای رفع کامل ادامه بدین .

موفق باشيد

برگرفته از مطالب تکمیلی هورایی

خلاصه مقاله :

کنترل خشم:

  • به عواقب منفی خشم خود فکر کنید.
  • دیگران را همانطور که هستند بپذیرید.
  • انتظارات خود را از اطرافیان کاهش دهید.
  • قضاوت های خود را تغییر دهید.
  • در صورت عصبانیت، مکالمه را متوقف کنید و خود را آرام کنید.
  • برای شرایط بد پیش بینی داشته باشید.
  • از خداوند برای صبر و بردباری دعا کنید.

نکته: در صورت نیاز به کمک تخصصی، با مشاور مشورت کنید.

ارتباط با وبلاگرام

بدون نظر

ارسال یک نظر


+ 8 = ده